T1 VALORANT publikuje oświadczenie o zakazie oszukiwania w PUBG nowego asystenta trenera

Wysłane przez 2026-07-07

Screengrab przez T1

Sztab szkoleniowy VALORANT T1 wydał dziś oświadczenie w sprawie zakazu asystenta trenera Cody'ego „Stunnera” MacLeoda za oszukiwanie podczas jego kariery w PUBG.

„Chcieliśmy, aby wszyscy zrozumieli, że byliśmy i jesteśmy w pełni świadomi historii Cody'ego, w tym zakazu, który otrzymał za instalowanie kodów na dwóch oddzielnych kontach podczas jego kariery w PUBG” – powiedział główny trener T1 David Denis.

Wiadomość od @daviddenisnd i @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0

— T1 (@T1) 9 kwietnia 2021 r.

Stunner przemawiał również w filmie T1, opisując swoją karierę i ile kosztował go zakaz.

W czasie jego zakazu Stunner był znany jako „Exko”, według Magno „Pr0phie” Ramosa, który opublikował wczoraj orzeczenie zespołu e-sportowego PUBG w sprawie Stunnera.

Doing moja praca jako jednego z graczy PUBG w Valorant, aby szerzyć świadomość, że @T1 wybrał nowego asystenta trenera @StunnerFPS ten sam facet, którego PUBG zbadał i doszedł do wniosku, że w rzeczywistości oszukuje, teraz zmienił swoje imięod Exko do StunnerFPS ? pomyślałem, że wszyscy powinni wiedzieć. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC

— Pr0phie (@pr0phie) 8 kwietnia 2021

T1 ogłosił Stunnera nowym asystentem trenera dla swojego zespołu VALORANT 8 kwietnia — a następnie chaos powstał w odpowiedziach na jego ogłoszenie .

Z przyjemnością ogłaszamy, że @StunnerFPS zostanie asystentem trenera naszego zespołu Valorant! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8

— T1 (@T1) 8 kwietnia 2021 r.

"'Great Analytical Mind' Tak, miał świetny analityczny umysł, kiedy został zbanowany za oszukiwanie w PUBG i zablokował każdego gracza i zmienia swoje imię w każdej grze i wkracza na scenę” – powiedział gracz Zenith Esports PUBG Jaden „Vegas” James w odpowiedzi na ogłoszenie.

„Nie możesz po prostu oszukiwać w PUBG, a potem zmienić swoje imię, mój chłopie”, powiedział były gracz PUBG i obecny gracz Luminosity VALORANT, Diondre „YaBoiDre” Bond.

W oświadczeniu Stunner przyznał się do winy. „To na zawsze będzie moim największym żalem” – powiedział Stunner. „Odcięło mi to wiele możliwości i to jest w porządku.Koniec końców, to moja wina, że ​​brałem udział w tym incydencie”.

Denis powtórzył swoje stanowisko i powiedział, że wierzy, że Stunner się zmienił.

Upewnij się, że śledź nas na YouTube, aby uzyskać więcej wiadomości i analiz e-sportowych.